Erhvervsgrunde

Erhvervsgrunde med central placering
Er logistik, placering og rette faciliteter lige så vigtigt for din virksomhed, som det er for de fleste andre? I Nyborg Kommune har du adgang til erhvervsgrunde, hvor du får alle disse kvaliteter ét sted – og lige midt i landet.

 

Kontakt Bureauet Nyborg, hvis du vil vide mere om mulighederne for at placere erhvervsaktiviteter i Nyborg Kommune – i regionen ved Storebælt og dermed lige midt i Danmark. Det giver en række fordele, når varer skal transporteres og medarbejdere skal rekrutteres. Virksomheder i Nyborg Kommune har en attraktiv placering for medarbejdere fra flere retninger. Det gør det nemmere at rekruttere de rette kompetencer. Hertil kommer en infrastruktur, hvor placeringen tæt ved E20-motorvejen giver direkte adgang til en helt centrale hovedfærdselsåre.

Kontakt os, hvis vi skal finde de erhvervslokaler og erhvervslejemål, der matcher din virksomhed - og dit behov for plads og faciliteter.

I Teknik- og Miljøafdelingen står vi klar til at hjælpe dig, enten det drejer sig om en ny virksomhed, eller udvidelse af en bestående virksomhed.

Har du spørgsmål omkring erhvervsjord, er du meget velkommen til at kontakte:

Hanne Tornhøj  6333 7947 eller Lone Larsen  6333 7945

Teknik- og Miljøafdelingen

Nørrevoldgade 9 - DK 5800 Nyborg

teknik-miljoeafdelingen@nyborg.dk

6333 7000


Sidst opdateret 27. september 2016